— Колір світло-зелений насичений
— Хрумкі листя
— Вирощування протягом усього року
— Середня вага кочану 800 г
— Сертифікат Органіки
— Зберігаємо до 20 діб, при 0… 1С
Корисні властивості
— Вітаміни А1, B1, В2, В6, С, Е, РР
Пекінська капуста перевершує всі інші види капусти. Вміст білка в листі становить 1,5−3,5%, а аскорбінової кислоти в 4−5 разів більше, ніж в листі салату. Харчова цінність пов’язана з високим вмістом вітамінів А1, B1, В2, В6, С, Е, РР. Також в ній міститься у великій кількості лимонна кислота і каротин. Особливо корисні листя цього овоча. У пекінка більше десяти видів амінокислот, глюкоза, органічні кислоти, мінеральні солі, білок і цукру. До того ж, ця капуста дуже корисна для кишечника, вона низькокалорійна і містить алкалоїд лактуцин, нормалізує тиск і обмін речовин.