Ключові інгредієнти:
диня сорту Галія
Споживання дині насичує організм кальцієм, а отже, зміцнює кістки і зуби. Користь приносять також вітаміни А, В, фосфор, хлор, йод.
Повний опис

Диня Галія Дунайський аграрій, 1 кг

(0 відгуків)
Этот товар купило 18 человек
Код: 122730 Бренд: Дунайский Аграрий Країна виробник: Україна
95 грн
шт
Додати в Лист бажань
Споживання дині насичує організм кальцієм, а отже, зміцнює кістки і зуби. Користь приносять також вітаміни А, В, фосфор, хлор, йод.
  • Опис
  • Спосіб застосування
  • Склад
  • Характеристики
  • Відгуки

Опис

Галія - дуже вдалий сорт дині сітчаста, родом з Ізраїлю, виведений шляхом схрещування сортів Оген і Хані Дью. Плоди цього типу динь округлої або овальної форми, масою близько 1 кг., В зрілому стані жовтого кольору. Поверхня плодів гладка, покрита ніжною пов'язаної сіткою. М'якоть зеленувато-білого кольору, соковита, солодка, ароматна, злегка хрустка, має власний характерний відтінок смаку, насіннєве гніздо маленьке. У дині висока концентрація аскорбінової і фолієвої кислот. Перша - це вітамін С, який тримає організм в тонусі і зміцнює імунітет. Друга підтримує в організмі рівень заліза. В силу високого вмісту фолієвої кислоти диня особливо корисна вагітним і годуючим жінкам. Споживання дині насичує організм кальцієм, а отже, зміцнює кістки і зуби. Користь приносять також вітаміни А, В, фосфор, хлор, йод. Завдяки своїм складом диня стимулює мозкову діяльність людини. У плоді міститься 90% води, тому він позитивно впливає на травлення і вгамовує спрагу.

Спосіб застосування

зберігання дині має відбуватися в темному, провітрюваному приміщенні, де температура тримається на рівні + 2 ° С - + 8 ° С. Розрізану диню треба зберігати тільки в прохолоді: зазвичай в холодильнику не довше трьох діб. У процесі такого зберігання краще обернути плід харчовою плівкою або помістити шматочки в контейнер з кришкою.

Склад

диня сорту Галія органічна

Характеристики

Бренд: Дунайський Аграрій
Країна Україна
Вид продукту: диня

Відгуки

Залишити відгук

Ваше ім'я*
Ваш відгук*
Loading...