Мигдаль є ідеальним джерелом веганського білка, його можна вживати як сирим, так і у переробленому вигляді.
Мигдаль родом із сонячних регіонів Сицилії та Апулії. Ми отримуємо їх від нашого партнера Biovegio, котрий співпрацює з виробником мигдалю на півдні Італії.
Італійський виробник мигдалю твердо відданий ефективному використанню води. Вирощування мигдалю широко поширене у багатьох регіонах, де спостерігається гостра нестача води, наприклад, у Каліфорнії та Іспанії. Грунт на Сицилії в порівнянні з нею дуже важкий і добре зберігає воду. Замість приблизно 12 000 м3 води на гектар, які використовуються в середньому в США, споживання води на зростаючій території на Сицилії становить лише близько 1000 м3 на гектар.
Краще зберігати в особливо прохолодному, сухому та темному місці. Прекрасно підійде банка з кришкою, що загвинчується.