Бенуа Марже є одним із найпристрасніших прихильників біодинамічного виноградарства й ароматерапії в Шампані відтоді, як у 2009 році він провів біодинамічну трансформацію свого сімейного маєтку. Працюючи з місцевими дріжджами і мінімальною кількістю сульфітів, а часто і зовсім без їх використання, вина Марже вініфікуються в бочках і проходять тривалу витримку. Шампанське Shaman 21 вироблено з Піно Нуар і Шардоне, вирощених на старих виноградниках в Амбонне, класифікованих як Гран Крю. Аромат наповнений нотами дріжджових родзинок і зацукрованого цитрусового хліба, щойно витягнутого з печі, а також ароматами засушених квітів. Це щедре, радикально чисте, пряме і сухе шампанське.
Шампанське Marguet розташоване в селі Амбонне, яке також відоме як серцевина Гран Крю Піно Нуар. Цей сімейний маєток було засновано у 1870 році, і сьогодні його очолює представник п'ятого покоління, Бенуа Марге-Боннерав. Бенуа кардинально змінив напрямок розвитку сімейного бізнесу, перевівши у 2009 році виробництво на біодинамічне виноградарство. Він невпинно прагне вдихнути життя в кожне зі своїх кюве, слідуючи ритмічним і космічним циклам природи. Деякі з його інноваційних методів, так само як і його вина, стали одними з найбільш високо цінуваних і виразних у регіоні. Бенуа відомий своєю чуйністю і майстерністю в роботі на виноградниках серед виноробів Шампані. Навіть компанія Krug цінувала його талант під час вирощування свого Амбонне Піно Нуар. Його кюве і lieu dits сучасні й зухвалі, відображаючи справжню сутність теруару.