Кокосовий цукор видобувається з нектару квіток кокосової пальми, який збирається вручну. Отримані кристали кокосового цукру мають злегка карамельний смак. У Південній і Південно-Східної Азії цей цукор століттями використовувався як традиційний і популярний підсолоджувач. Даний цукор з квітів кокоса є чисто натуральним і в процесі його виробництва не проходить ніяких процесів рафінування. Імбир збагачує продукт злегка пряним ароматом, який чудово поєднується з карамельним смаком кокосового цукру і, в той же час, забезпечує ніжний розігрів людського тіла в холодну пору року. Калорійність (в 100 г): 1643 кДж / 392 ккал Харчова цінність на 100 г: жири <0.3 г з них насичені <0,2 г, Вуглеводи: 95 г, з яких: цукру 94,7 г, Білок 1,3 г , Сіль 0.125 м