Для любителів середземноморської кухні ми розробили двохкомпонентну заправку для салатів. Вирішальне значення для збалансованого і елегантного смаку цього дуету має якість інгредієнтів: 70% оливкової олії першого віджиму: багатьом деревам, які дають нам ці плоди, понад сто років. Зібрані вручну, ретельно відсортовані і пройшли холодний віджим, оливки представляють собою унікальне масло з м'якими фруктовими нотками. 30% -ний бальзамічний оцет: виготовлений з чудової сусла екологічно чистих сортів винограду Ламбруско, Санджовезе і Треббіані. Бальзамічний оцет відбувається з Модени, регіону з багатими традиціями, для якого Aceto Balsamico став невід'ємною частиною його культурної спадщини. Просто струсіть пляшку протягом декількох секунд і миттєво створіть ідеально складену заправку для салату Капрезе або інших варіантів салатів. Масло також відмінно підходить для заправки м'яса, риби або теплих овочевих страв, таких як спаржа, кабачки і артишоки.