Органічний зелений чай матчу Акаши, для чайної церемонії, 30 г - найпопулярніший сорт матчу. Органічний чай матчу Акаши від AIYA має багатий фруктовий аромат і поєднує в собі всі характерні властивості матчу: м'який, витончено-гіркий, ніжний, солодкий і повний. Слово "Акаши" по-японськи перекладається як "світло" - завдяки сяючому світло-зеленого відтінку даного сорту. Матчу Акаши для чайної церемонії - ідеальний напій на кожен день для цінителів матчу і відноситься до класу "Преміальний чай матчу для початківців". Крім приготування як чаю, матчу широко використовується в кулінарії. Приготуйте на її основі дессерт, наприклад, морозиво або торт; або використовуйте її для додання унікального смаку вашим смузі і іншим напоям. Щоб приготувати чай матчу Акаши, закип'ятіть чисту і, переважно, м'яку воду. Дайте воді охолонути до 80 ° C (наприклад, переливаючи воду з чашки в чашку три рази, або залишаючи чайник відкритим на 10 хвилин). Засипте 1 грам Акаши (половину чайної ложки або дві бамбукові ложки) в піалу. Збивайте напій приблизно 15 секунд до появи піни, використовуючи бамбуковий віночок.