— Колір темно-фіолетовий
— Насичений аромат
— Вирощування протягом усього року
— Середня маса плоду 220 г
— Сертифікат Органіки
Зберігаємо до 15 діб, при 8… 12С
Корисні властивості
— Вітаміни В1, РР
Плоди містять солі заліза, калію, натрію, фосфору, міді та ін., порівняно багато кобальту, марганцю, вітаміну В1. Сахара 3,2−4,6%, білків 0,6−1,4%, жирів 0,1−0,4%, клітковини 1,4%, також є рутин і нікотинова кислота (вітамін РР). Баклажан сприяє стимуляції кровотворення при недокрів’ї, знижує рівень холестерину в крові, протидіючи тим самим розвитку атеросклерозу. Рослинні волокна сприяють виведенню з організму токсинів. Вживати баклажан рекомендується для профілактики захворювань кишечника, серця, цукрового діабету, печінки і нирок.