Особливість вина Brundlmayer Zweigelt полягає в використанні для створення вина, врожаю, зібраного на виноградниках самого доктора Цвайгельта, який і вивів популярний в Австрії сорт. Для виробництва вина з яскравим і збалансованим смаком, збирають тільки найздоровіші і стиглі ягоди, які проходять двотижневу мацерацію перед довгим дозріванням. Вино витримується в бочках з австрійського дуба об'ємом по 2400 літрів від 12 до 24 місяців, після чого напій розливається по пляшках. Колір: Вино насиченого темно-вишневого кольору. Смак: Збалансований і освіжаючий смак вина відрізняється виразними танінами і м'яким тривалим післясмаком з мінеральними і пряними тонами. Аромат: В ароматі вина змішуються мотиви кислої вишні, сливи, лісових ягід і спецій. Гастрономічні поєднання: Вино можна подавати до холодних закусок з сиру і овочів, телятини і ягнятини, підсмаженої на грилі, а також до пасти. Сорт винограду: Цвайгельт Регіон: Австрія, Кампталь Одним з найяскравіших представників виноробної галузі Австрії – є винне господарство Brundlmayer. Віллі Брюндлмайер став одним з членів «чудової групи», що складається з п'ятдесяти чоловік, яким, на думку журналу Decanter, належить змінити «обличчя виноробства» протягом наступних десятиліть. |