Codorniu Zero - чудове безалкогольне ігристе вино з Іспанії, створене з винограду сорту Айрен. Процес деалкоголізації проводиться сучасним високотехнологічним методом: спирт делікатно віддаляється за допомогою інноваційної вакуумної дистиляції при низьких температурах, яка мінімізує втрату органолептичних характеристик вина. Результатом є свіже легке ігристе вино з рівнем алкоголю менше 0,5%, яке демонструє ніжний букет з тонами солодких тропічних фруктів, яблук і цитрусових і багатий, фруктовий смак.
Смак:
Легкий і округлий смак ігристого вина наповнений солодкуватими відтінками стиглого яблука, вишні і полуниці, що гармонують з м'якою кислотністю.
Колір:
Ігристе вино блідо-рожевого кольору зі стійкою грою бульбашок.
Аромат:
В елегантному букеті ароматів ігристого вина відтінки стиглих ягід вишні, полуниці та малини супроводжуються ніжними тонами гібіскуса, граната, грейпфрута і цедри лимона.
Гастрономічна сполучуваність:
Ігристе вино ідеально як аперитив і стане гармонійним супроводом до закусок, страв з білого м'яса, риби або овочів.
Сорт винограду:
Айрен.
Регіон:
Іспанія, Каталонія, Барселона.
Codorniu - іспанська компанія, яка займається виробництвом вин, перш за все, ігристих. Вона є однією з найстаріших виноробників Каталонії, датою її заснування вважається 1551 рік. Жайме де Кодорніу, засновник компанії, маючи деяке устаткування для виноробства, вирішив відкрити свою виноробню. Codorniu - одна з небагатьох виноробень, які використовують метод шампанізації «Кава». Перше шампанське, виготовлене за цим методом, було випущено в 1872 році, а до 1888 року вже володіло рядом золотих нагород, отриманих на міжнародних конкурсах. У 1897 році королева видала указ і Кодорню став офіційним постачальником Королівського двору.
З моменту заснування і до наших днів підприємством керували тільки члени сім'ї Кодорніу. Компанія входить до складу асоціації власників приватних компаній - «Клуб Енох», яка існує вже понад два століття. Виноробня виробляє більше 60 мільйонів пляшок вина на рік і експортує його в сто країн світу. У 1915 році було завершено будівництво нових льохів. З 1976 року підвали виноробні були оголошені «Національним пам'ятником історичної та мистецької спадщини» і стали місцем паломництва для 150 тисяч туристів на рік.