Syrah Bonarda- червоне сухе вино, що володіє складним фруктово-пряним ароматом і приємним збалансованим смаком. Вино виробляється з купажу сортів Шираз і Бонарда, які вирощуються на виноградниках долини Тулум, на алювіальних і піщаних грунтах. Вино виробляється при дотриманні традицій, при ретельному контролі температури, на сучасному обладнанні. Виноград для обох сортів збирався рано вранці, в другій половині березня. Мацерація при 10 ° С тривала 72 години. Ферментація при температурі 22-26ºС проходила протягом 22 днів. Після яблучно-молочного бродіння в резервуарах з нержавіючої сталі вино витримувалося нетривалий час в дубових бочках. Колір: Вино пурпурно-червоного кольору. Смак: Смак вина свіжий, фруктовий, прекрасно збалансований, з солодкими танинами і приємним стійким післясмаком. Аромат: Вино має складний аромат з нотками свіжих лісових ягід і спецій. Гастрономічні поєднання: Вино поєднується з будь-якими стравами з червоного м'яса, смаженої дичиною і витриманими сирами. Сорт винограду: Бонарда нера, Сіра регіон: Аргентина, Сан Хуан. Виноробна компанія Каллія є одним з провідних виробників Аргентини. Вина цієї компанії не раз вигравали золоті і срібні медалі на престижних світових винних змаганнях. Назва компанії походить від слова Callia - це ім'я молодої жінки, яка, згідно з легендою, прибула багато років тому в цей регіон і була зачарована неймовірною місцевістю, схожої на пустелю, але насиченою прекрасними фруктовими деревами. Ім'я Каллія і сьогодні означає для жителів Аргентини надію, наполегливість і успіх.