А-Я A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Макова клітковина виготовляється з насіння маку, за рахунок чого зберігає всі ті ж самі корисні властивості і багатий на вітаміни і унікальні мікроелементи склад. У клітковині насіння маку міститься кальцій, калій, магній, натрій, фосфор, йод, марганець, залізо, мідь, цинк, селен, вітаміни А, С, Е, група В (В1, В2, В3, В5, В6, В9) та інші поживні компоненти.
Повний опис

Клітковина маку Terra Biona, 250 мг

(0 відгуків)
Код: Poppy fiber Бренд: Terra Biona Країна виробник: Україна
54 грн
шт
Додати в Лист бажань
Макова клітковина виготовляється з насіння маку, за рахунок чого зберігає всі ті ж самі корисні властивості і багатий на вітаміни і унікальні мікроелементи склад. У клітковині насіння маку міститься кальцій, калій, магній, натрій, фосфор, йод, марганець, залізо, мідь, цинк, селен, вітаміни А, С, Е, група В (В1, В2, В3, В5, В6, В9) та інші поживні компоненти.
  • Опис
  • Склад
  • Відгуки

Опис

Клітковина льону – натуральний дієтичний продукт, що має широкий спектр корисних властивостей. Лляна клітковина є живильним середовищем для нормальної кишкової мікрофлори, тому вона може бути застосована в комплексному лікуванні дисбактеріозу кишечника. Крім того, кишкові бактерії, вживаючи клітковину, виділяють незамінні вітаміни групи В. Клітковина володіє ефективними очисними і оздоровлюючими властивостями. Полегшує випорожнення кишечника і позбавляє від закрепів.

Під час вживання клітковини мінімізується кількість шкідливих мікроорганізмів і поліпшується загальне самопочуття і здоров'я.

Антиоксидантні властивості даної продукції благотворно впливають на поліпшення діяльності сечостатевої системи та резистентність організму до утворення злоякісних пухлин.

Клітковина насіння льону – є прекрасним продуктом харчування, здатним забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами. До її складу входять вітаміни А, група В, К, РР, харчові волокна, макро- і мікроелементи, а також амінокислоти.

Властивості:

- насичує організм корисними мікроелементами та вітамінами;

- запобігає розвитку запальних процесів;

- покращує роботу травної системи;

- відновлює та нормалізує водно-сольовий баланс;

- виводить холестерин;

- знижує рівень цукру в крові;

- позбавляє відчуття голоду.

При всіх позитивних властивостях лляної клітковини рекомендується уникати її надмірного споживання, а то й зовсім виключити її з раціону при таких захворюваннях, як полікістоз, фіброма матки, ендометрит, а також при вагітності та грудному вигодовуванні.

Склад

Клітковина амаранту

Білки: 18 г на 100 г продукту

Жири: 42 г на 100 г продукту

Вуглеводи: 28 г на 100 г продукту

Калорійність: 525 Ккал на 100 г продукту

Застосування: кулінарне, лікувально-профілактичне

Тип упаковки: паперовий крафт-пакет

Термін зберігання (рекомендований): 6 місяців

Відгуки

Залишити відгук

Ваше ім'я*
Ваш відгук*
Схожі товари
Loading...