Бренд Biedermann належить швейцарському молочному підприємству. Безпека і органічність біопродукції Biedermann гарантовані сертифікаційним органом «Органік стандарт», а також наявністю знака якості Швейцарії. Молочна продукція виробляється за принципом закритого циклу в невеликих органічних фермерських господарствах. Всі тварини пасуться на органічних пасовищах, які розташовані далеко від великих промислових виробництв і доріг. Молоко для виробництва йогуртів пастеризується за спеціальною технологією, що дозволяє зберегти кращі властивості гірського молока. Бездоганна якість і чудовий натуральний смак - відмінні риси продукції Biedermann. Зверніть увагу, йогурти не містять емульгаторів і можуть расслоиться під час зберігання, тому перед вживанням їх рекомендується перемішати. Термін зберігання 37 днів. Зберігати при температурі не вище 8 ° C.