— Колір золотисто-жовтий
— Насичений смак
— Середня маса 900 г
— Сертифікат Органіки
Зберігаємо 30—60 діб, при 0С
Корисні властивості
— 90% – вода; 10% – вітаміни A, B, C, PP, E, а також клітковина, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин.
Овоч із задоволенням вживається в їжу, використовується для профілактики та при лікуванні багатьох захворювань.
Гарбуз – це природний засіб очищення організму, для виведення рідини, поліпшення травлення, як сечогінний засіб. Її застосовують у програмах лікувальних дієт, для покращення зору, обміну речовин, при гіпертонії, туберкульозі. У профілактиці онкології вона також ефективна.
Гарбуз дозволяється вживати як дітям, так і дорослим. Уникати слід лише за індивідуальної непереносимості продукту.