— Зберігаємо 10—12 діб, при 0…+1 С
Молода кропива — прекрасне доповнення до салатів, супів, соусів і також гарний компонент для зелених коктейлів.
Молода кропива — природний концентрат вітамінів: А, В, С, Е, К, мікро і макро елементів: залізо, магній, мідь, кальцій, кремній, селен і фітонутрієнтов, зокрема, флавонідів, які запобігають хворобам серця, фітонцидів і органічних кислот. Вона підвищує опір організму і зміцнює імунітет, сприяє обміну речовин, виведенню шлаків і токсинів. Завдяки вмісту вітаміну К кропива сприяє гарному згортанню крові, має протизапальну дію і допомагає при внутрішніх кровотечах. Хлорофіл, що міститься у великій кількості в листі, запускає обмінні процеси в організмі і допомагає йому протистояти онкологічним захворюванням. Кропива нормалізує рівень цукру в крові.