La Finestra Sul Cielo бере активну участь у розвитку органічного сектору продуктів харчування з 1978 року, продає свою продукцію в Італії та за кордоном, спеціалізується на продукції з харчовою непереносимістю і вегетаріанському харчуванні. Ця квасоля (боби) використовується в численних рецептах. Її можна додавати в супи, змішувати з рисом або іншими крупами, а також запікати в горщиках. Крім того, варена біла квасоля подається як гарнір, до печеним овочам або м'ясу на грилі. З квасолі можна приготувати пюре, яке за текстурою нагадує хумус. Квасоля Каннеліні містить високі рівні калію, фолієвої кислоти, вітамінів С і В6, кальцію і заліза. Медики рекомендують вживати білу квасолю в якості профілактики захворювань, квасоля знижує рівень холестерину, і регулює цукор в крові. Харчова цінність на 100 г: білки 7.1 г, вуглеводи 10.8 г, жири 0,5 г Енергетична цінність на 100 г: 76 Ккал / 319 кДж